A doua ținută din timpul sarcinii pe care vreau să v-o arăt este lejeră. Foarte lejeră.

Rochia scurtă din țesătură cu aspect ușor lucios este H&m și a fost necăptușită și destul de transparentă, așa că i-am atașat o jupă largă (să o pot purta oricât de mare ar crește burtica) dintr-un material elastic pe dedesubt.

Rochia are decolteul adânc, în V, atât în față cât și la spate, unde se leagă, însă, cu două șnururi orizontale în spatele gâtului. Mânecile sunt largi, trei sferturi, voluminoase, cu elastic îngust îmbrăcat la manșete iar cusătura încrețită imediat sub bust în față și în talie la spate, o face perfectă pentru perioada de pregnancy.

Funda mea asortată este de la NewYorker și este din satin, prinsă de un elastic de păr pe care îl ascunde în material.

Papucii (sau “sandalele tip slapi”, așa cum îi găsiți pe site) sunt tot H&m și au fost una dintre cele mai bune investiții vara asta! Extrem de comozi și, în consecință, extrem de purtați. Baretă lată de jerseu pe picior și bordură de iută împletită în jurul tălpii, căptușeală din jerseu, branțuri de pânză și talpă de 2cm, cu motive.

Trecând la capitolul “prețuri”, rochia a fost 89,99 lei, iar papucii 99,99 lei. Prețul fundei, sincer, nu mi-l amintesc, dar a fost undeva în jur de 10 lei.

De băut, beau un matcha latte, iar fotografiile sunt făcute în Starbucks-ul din Ploiești Shopping City, ca să ofer informațiile complete.