A venit momentul, al treilea an la rând, să îmi povestesc aici recunoștința pentru anul care se duce imediat.

A fost un an plin și mai productiv ca cel precedent. Chiar mă întrebam la începutul lui cum îl pot crește pentru a-l așeza peste 2020. And here we are!

Anul acesta am identificat și rezolvat în cea mai mare măsură “acea abilitate pe care, dacă ai avea-o, ai câștiga dublu”, după spusele lui Lorand. Aceea a fost vorbitul cu oamenii. Încrederea în faptul că nu mă fac de râs atunci când deschid gura și spargerea barierelor limitative pe care le-am avut de prea mult timp. Am investit timp și energie în rezolvarea acestei probleme prin cursuri și cărți, și, într-adevăr, a adus o diferență uriașă în viața mea profesională.

Așadar, anul acesta am vorbit cu mulți oameni importanți ce îmi păreau imposibil de abordat, am înaintat oferte, am luat contracte, am avut discuții complexe, fără frică, am participat la interviuri și am gestionat situații. Multe. Și toate, pornind de la aceeași abilitate dezvoltată. Tot ce am înșirat mai sus a fost valabil atât pentru partea de design cât și pentru cea de creator de conținut.

Anul acesta au ajuns la ușa mea multe pachete de PR și am avut multe colaborări importante. Am fost la evenimente, la deschideri de magazine, am fost din nou nominalizată la Digital Divas. Am legat relații profesionale de lungă durată cu trei branduri dragi sufletului meu și am dat un interviu pentru știrile KanalD, ca și content creator. Asta că tot vorbeam de zona asta.

Mi-am luat acreditara în Social Media anul ăsta. Am făcut cursurile la Atelierele Ilbah și sunt, deci, social media specialist cu acte. Totodată, am început un curs de Facebook Ads, cu Vlad Niță de la DoAds, curs pe care îl am încă în proces de desfășurare.

Anul acesta, în urma dezvoltării ariei profesionale, am luat primul client de care m-am ocupat de la 0 pentru Social Media Management.

Iar la finalul anului, după ce am funcționat o bună perioadă de timp cu coduri caen pe firma lui Emilian, am deschis propria mea firmă: Alexandra Olr. Creative Agency.

La inceput de 2021 mi-am dat două găuri noi în urechea stânga, dintre care una, de  care îmi era foarte teamă, în cartilaj. Spre finalul anului, după întoarcerea din Egipt, mi-am mai completat colecția de tatuaje cu un scarabeu sacru egiptean, între dreamchart-ul și mandala de pe partea stângă a trunchiului.

În 2021 am început să alerg singură, am început ședințele de masaj anticelulitic, am început să mă trezesc mult mai devreme dimineața și am citit 20 de cărți.

În 2021 mi-am creat pușculițele financiare și am început, totodată, să investesc pe bursă (îndrumată de soțul meu care studiază în direcția asta).

Pe plan personal, cel mai important lucru a fost căsătoria noastră. Am avut ceremonia civilă pe 25 iunie, “într-o zi cu soare și afară și înăuntru”.

Iar, la 1 Noiembrie am semnat actele pentru apartamentul nostru. Suficient de mare pentru nevoile noastre actuale, luminos, la etajul 10, așa cum ne-am dorit și aproape de centrul orașului. Un apartament vechi pe care îl renovăm complet, sperăm până în primăvară, și în care ne vom simți mai acasă ca nicăieri altundeva.

Doamne, ce an plin și productiv!

Și închei, ca la fiecare final de an cu întrebarea: oare cât de plin va fi anul viitor? Și cât de mult mă va surprinde în Decembriele viitor retrospectiva lui? Pentru că direcția clar va fi una ascendentă.

Să aveți un 2022 cum nu vă imaginați de bun!