Anul 2022 mi-a fost îndreptat preponderent spre o singură direcție: Clara. Dar s-au întâmplat și altele pe care le voi nota mai jos, să nu uit cât de plin ne-a fost acest an.

Am aflat despre sarcină la final de Decembrie, după 10 luni de încercări, și am început anul pornind în cea mai frumoasă experiență de până acum. Sarcina a umplut prima parte a anului, apoi nașterea Clarei de pe 1 septembrie și noua noastră viață împreună ne-a schimbat universul și ne-a arătat cât de multă iubire putem duce. Am trăit fiecare moment al acestui an fiind, amândoi, și eu și Emilian, foarte prezenți și bucurându-ne de minunea care se întâmplă.

Finalul lui 2021 și prima parte a lui 2022 ne-a fost marcată și de renovarea apartamentului pe care l-am cumpărat în toamna anului trecut. Am investit emoție multă aici și l-am proiectat în mintea noastră în cele mai mici detalii pe toată durata călătoriei, iar pe 13 Mai ne-am mutat la noi acasă.

Anul 2022 mi-a adus în cale un suflet minunat, pe Claudia Iordache, psihoterapeutul meu, care m-a purtat prin etape profunde spre o vindecare pe care o așteptam de mult și pe care era musai să o duc la bun sfârșit până la nașterea Clarei. Am avut ședințe grele, conștientizări și mai grele și repoziționări față de situații dificile și relații toxice devenite acum trecut. S-au așezat extrem de multe în mine, asta după ce am scos dinăuntru și mai multe. În urma experienței terapiei, pe care o aveam de mult timp în plan, sunt și mai conștientă de faptul că toată lumea ar trebui să facă asta, să descopere și să se vindece. Dintr-un anumit punct nu mai putem lupta singuri.

Anul acesta am început organizarea nunții noastre, care mi-am dorit enorm să fie pe 25 iunie, în aceeași dată în care ne-am cununat civil în 2021. Locația am căutat-o mult pentru că mi-am dorit enorm să fac nunta în pădure, iar ceea ce am găsit este ideal viziunii pe care o am asupra evenimentului. Așadar, pe 25 iunie 2023, ne căsătorim religios.

2022 a adus în viețile prietenilor mei apropiați împliniri care m-au bucurat enorm. Văzându-i pe toți cum își întind aripile și cresc, îmi umple sufletul de liniște. Iar anul acesta a fost, pentru toți, un an cu schimbări importante.

Din punct de vedere profesional am întâlnit oameni și am legat colaborări frumoase în ambele domenii de activitate, atât pe partea de “Olr. Agency” cât și pe cea de creator de conținut. Pentru un an încununat cu o sarcină și, implicit, o naștere, panta profesională a fost foarte mulțumitoare.

Închei întorcându-mă la Clara și la noua noastră viață de părinți. Cel mai minunat sentiment din câte am cunoscut. Cea mai profundă iubire. Incomparabilă cu nimic. Infinită și necondiționată. Doamne, cât o iubesc! Și pe ea și pe tată-său! Și de acum, ne așteaptă atât de multe momente de scris pe suflet!

Un 2023 magic să aveți!