Nu citesc ficțiuni în general, însă am avut o perioadă în care am făcut-o, suficientă cât să strâng de-un articol și de-un vlog cu topul preferatelor mele.

Pornim abrupt:

Aici avem, teoretic, trei cărți. Trei povești. Dar sunt, de fapt, șase cărți, pentru că una dintre cele trei povești, este scrisă în patru volume.

Este vorba despre Bestseller-ul “Fluturi”, de Irina Binder. Pe departe cea mai frumoasă ficțiune pe care am citit-o vreodată. Am citit primele trei volume acum doi ani, în două săptămâni, iar al patrulea, care reprezintă aceeași poveste din perspectiva personajului principal masculin, și pe care l-am descoperit anul trecut, a fost citit în câteva zile. Superbe cărți! Vi le recomand din tot sufletul!

Altă carte minunată de ficțiune, pe care am descoperit-o în biblioteca mamei acum mulți ani și pe care am citit-o de două ori la interval de vreo doi ani, este “Invitație la Vals”, de Mihail Drumeș. Sunt sigură că o voi mai reciti în viața asta, pentru că este, într-adevăr, minunată!

Altă ficțiune pe care v-o recomand, și de care sigur ați auzit, este “Trei cuvinte, cinci minciuni”, a lui Michel Sttanovici. A fost o carte extrem de promovată. Eu o știu de la Alina Ceușan, care a prezentat-o în nenumărate rânduri, și da, este de citit!

Posibil ca ăsta să fie primul și ultimul articol despre cărți de ficțiune, dat fiind faptul că nu prea sunt axată pe genul ăsta. Mă pierd prea mult în ele, mă deconectează total și mă simt vinovată de faptul că aș fi putut citi o carte care să mă ajute în dezvoltare în locul unei povești frumoase. Dar, dacă îmi va mai pica în mână ceva ce mi se recomandă ca fiind o carte extraordinară, și mă fascinează, o să vă spun și vouă.