Vlogul e mai fun, dar vă las și lista mai jos, ca să fie.

Enjoy!

Things to know:

1. Nu pot să fac nod aței de cusut cu o singură mână.

2. M’am născut la 15:10 și am ascendent în rac.

3. Am pistrui pe umeri (se numesc pistrui oare daca sunt pe umeri?).

4. Am purtat ochelari de la 3 la 12 ani și când nu am mai avut nevoie de ei am plâns că eu fără ochelari nu sunt eu.

5. Am luat premiul I la Tip Top Mini Top și am fost și la Abracadabra.

6. Nu am bunici la țară.

7. Când eram mică ziceam că fetele fac parada modei iar băieții fac paradu modu.

8. În clasa întâi am avut un iubit pe care l-am părăsit in clasa a doua pentru ca mi’am dat seama că încă îl iubesc pe iubitul meu de la gradiniță.

9. Cred atât de mult un autosugestie încât în generală am vrut să mă conving cât de mult funcționează treaba asta, astfel încat mi-am impus să îmi placă de un baiat destul de nearătos, să zicem. Și am reusit.

10. Combin mâncăruri și gusturi ciudate (mai ales mâncare cu fructe).

11. Sunt dovada vie că mersul pe bicicletă de uită. Nu mai știu să merg pe bicicletă.

12. Glumesc cu ai mei că am luat ce e mai prost de la fiecare. Metabolismul de la tata (că l-am schimbat eu între timp e altă poveste), buzele tatei , ochii mamei (tata îi are verzi), talentul de dans al tatei, unghiile care se inconvoaie la degetele mari și arătătoare ale mâinilor ca ale mamei, pielea prea albă a tatei și lista poate conținuă. Noroc că arată bine combinația.

13. Leșinam la analizele de sânge. Nu o mai fac pentru că știu ce poziție mă ajută să previn, dar îmi vine rău, de fiecare dată. Nu am nicio problemă la tatuaje, pearcing-uri, am acid hialuronic în buze așa că nu înțeleg cum funcționează fobia asta. Problema este să nu am un ac ce stă în vena mea atâta timp. Nu durerea e problema. Ci ideea acului în venă. Am încercat să controlez situația, dar îmi vine starea de leșin fără să o pot controla. Nu am atacuri de panică și nu mi-e frică, să știu că din cauza asta leșin. Leșin pur și simplu.

14. Îmi vine rău de la mirosul de spital.

15. Am patru tatuaje și două găuri în plus în urechea stângă.

16. Pe la 13-14 ani am fost fană Tokio Hotel și aveam cameră plină de postere. Îl pupam pe gură pe Bill Kaulitz din posterul de lângă pat înainte de culcare în fiecare seară.

17. Port 35 la pantofi și îmi găsesc foarte greu încălțăminte.

18. Nu îmi palce să spăl farfuriile dacă sunt pline de grăsime sau ulei și au fost puse una peste alta, astfel încât sunt super unsuroare de oriunde le-ai apuca.

19. Ador să fac și să mi se facă surprize (și o spun pentru că am cunoscut oameni care nu suportă surprizele).

20. Mereu am fost certată cu pâinea. Mănânc pâine doar la sandwich-uri și câteodată la ciorbe și mâncăruri cu sos.

21. Singurele lucruri pe care nu îmi place să le mănânc sunt ciorba de pește,cea de lobodă și urzicile.

22. Am pielea atât de albă încât oricât aș sta la soare de mult, dacă mă așez lângă oricine puțin bronzat pare că nu am stat la plajă o secundă. Bine măcar că am învățat în timp cum să NU fac arsuri solare.

23. Când eram mică, credeam că mama aprinde lumina pe hol când spală pe jos și o lasă aprinsă pentru a se usca mai repede (să ne înțelegem, o aprindea pentru a vedea ce face și o lăsa aprinsă pentru că întrerupătorul era în partea cealaltă a holului astfel încât nu se putea duce să stingă lumina înainte să se usuce pe jos).

24. Nu mi se face poftă când văd clipuri cu ciocolată multă care curge prin prăjituri sau orice altceva. În schimb, dacă văd ceva cu multă brânză care se întinde, s-a terminat.

25. Iau medicamente extrem de rar, doar dacă este neapărată nevoie. Dacă mă doare burta sau capul, de exemplu, prefer să aștept să îmi treacă. Și nu îmi pun niciodată picături în nas. Niciodată.

26. Sunt genul de persoană care face obsesii pentru câte o melodie și o ascultă pe repeat zile întregi.

27. Fac voci la absolut orice melodie pe care o aud. Instinctiv. Fără să îmi dau seama. Defect profesional.

28. Chiar dacă nu pisicile sunt animalele mele preferate de companie, pentru mine, unul dintre cele mai puternice alinturi pentru un animal sau un copil este “pisică”.

29. Pe lângă “pisică”, îmi alint câinele (care e băiat) “guguștiuca lu’ mama”, “iubițilina”, “prințesa mea” sau “prințesul meu”, “pisilina”, “iubirilin”, “gogoașă”, “buburuz”, etc.

30. Toată viața mea am crezut, greșit, că pluralul de la “copie” este “copi” cu un singur “i”. Am aflat că știu prost după ce am filmat și am postat vlog-ul despre scris corect în care specific că pluralul de la copie are un singur “i”. Boom!