“Always wear your invisible crown” nu este despre supraevaluare, narcisism și snobism. Este despre increderea în propria persoană și în capacitatea de a fi motivat și consecvent, totul cumulat cu muncă în dezvoltarea personală și voința de a nu renunța niciodată la cine ești tu.

Știți că mereu am pledat pentru descoperirea, încrederea și iubirea și de sine tocmai pentru că este una dinte credințele mele personale.

Avem nevoie să ne cunoaștem atât capacitățile, calitățile umane cât și limitele.

Avem nevoie să conștientizăm că fiecare dintre noi este unic și extraordinar. Că suntem, de fapt “că ești” , pentru că vorbesc cu tine, că ești minunat și că în tine stă o forță pe care poate încă nu ai descoperit-o. Ai în tine suficiente resurse pentru a fi fericit și pentru a face lumea din jur un loc mai frumos doar prin simpla conștientizare a complexității tale, a lucrurilor bune pe care le aduci cu tine și prin felul tău unic de a exista.

Conștientizează-ți sufletul și frumusețea interioară. Cultivă în tine visuri si fii fericit cu unicitatea ta. Știi ce poți! Știi cât poți! Dacă nu știi, crede-mă și însușește-ți forța de care ești capabil. Bucură-te de călătorie și nu te împotrivi varietății vieții.

Poartă-te cu mândrie și cu respect. This invisible crown asta reprezintă: respectul tău pentru propria-ți persoană și conștientizarea tuturor lucrurilor frumoase din tine care te fac om. Poți mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată. În tine e tot. Poartă-te consecvent, cu toată încrederea din lume!