Articolul ăsta este despre noutăți.

Iar prima și cea mai vizibilă este fundalul meu roz din aproape toate vlogurile mele anterioare, care, de acum încolo nu va mai fiȘi nu va mai fi pentru  am ales  dau un aer mai personal vlog-urilor în care vorbesc, efectiv, cu voi, despre un subiect anume. Vreau  micșorez spațiul dintre mine și voi,  creez un cadru mai personal din care   pot transpune în fața voastră cât mai natural și mai relaxat.

Așadargata fundal.

Gata lumină circulară, bun venit lumină naturală – sau corpuri de iluminat bombă ale iubitului meu, atunci când lumina naturală lipsește – asta până când voi achiziționa o lumină circulară care le va putea bate pe ale lui.

Gata outfit-uri prea elegante pentru o perioadăpână când o  reușesc  amenajez un  cadru inspirațional, reprezentativ, așa cum îl am proiectat în minte. Pe canapeaua de pe care o   povestesc de-acum (până când, nu știu), nu se poartă cercei cu perle și pietre.

Iar de-acum, voi încerca  fac tot atâtea video blog-uri în care   iau cu mine prin locuri, câte vloguri voi face de aici, de pe canapea. Mai mult travel, mai mult spațiu înafara cadrului ăsta fix, totul cu același scop:   cunoașteți mai îndeaproape.

Într-un viitor, sper nu foarte îndepărtat, voi putea începe  filmez și câteva dintre rețetele mele preferate din categoria “Healthy Plates” ca  vi le arăt, efectiv, pas cu pas.

Și, pentru final, vreau   invit la o sesiune de întrebări care își vor găsi răspunsul într-un episod viitor de Q&A pe YouTube. Aveți la dispoziție secțiunea de comentarii din vlog-ul actual și mesajele private din Instagram.

GataAtât pentru azi!

Peste două săptămâni  arăt ce-am făcut în Viena! O să fie un vlog cu vitrine de Crăciun și târguri în etapa de pregătire, cu locuri superbe de bifat, un vlog filmat în, practic, trei zile, cu peste 60 mii de pași în spate.

Ne vedem atunci!