“În ziua de azi femeile inteligente sunt singure!” Nu, nu este o afirmație ce îmi aparține, ci un citat care mă va ajuta să vă expun o părere personală.

Diferența dintre fete și femei nu o face vârsta, așa cum suntem tentați să spunem. Experiențele, independența, demnitatea și capacitatea de a fi puternice despart cele două categorii. Iar în ceea ce privește relațiile, o femeie nu își va dori niciodată lângă ea un băiat. Băieții, fie ei chiar la 30 ani, tot băieți rămân. Vârsta nu trădează întotdeauna maturitatea nici pentru masculi. O femeie își va dori întotdeauana un bărbat și când spun bărbat, mă refer la toate punctele de vedere care pot fi înșirate aici.

Dragi reprezentanți ai sexului puternic, da, noi femeile ne dorim bărbați potenți financiar. Încep cu asta nu pentru că ar fi cap de listă ci pentru că, probabil, confundați asta cu materialismul. Deci repet: da, noi femeile ne dorim bărbați potenți financiar. Și nu pentru a ne întreține (țineți minte că vorbim de femei). Ne dorim un bărbat potent financiar cu care să putem construi. Suntem capabile să ne cumpărăm și singure gențile alea pe care fetele cu care ați fi tentați să ne confundați la prima vedere v-ar pune să le cumpărați pentru ele. Avem nevoie să știm că bărbatul de lângă noi este la fel de puternic și capabil ca noi și că o posibilă viitoare viață împreună nu va presupune pentru noi întreținerea voastră.

Da, femeile au pretenții. Și e normal să le aibă. O femeie a trecut prin suficiente experiențe până să ajungă la acest statut de maturitate încât nu se va mulțumi niciodată cu puțin. Poate fi fericită la fel de bine și singură. O femeie știe că fericirea e o alegere care nu trebuie să depindă de niciun alt om înafară de propria-i persoană. Așadar, până nu va apărea un bărbat demn de dragostea ei, nu va încerca “n” relații sortite de la început eșecului doar ca să știe că “a încercat”.

O femeie știe că bărbatul ei va veni fix la momentul potrivit, fără să îl caute și să își facă o prioritate a vieții din așteptarea lui, aruncându-se în numeroase relații în speranța de a-l găși.

O femeie va căuta respect și stabilitate. Va căuta un partener nu doar în pat ci unul pentru viață. Pentru tot ce înseamnă viață. Va căuta apreciere constantă și încredere.

Și fiți fără grijă, o femeie nu va cere mai mult decât va oferi ea. Așa că bărbatul de lângă ea va beneficia de tot ce considerați voi a fi “pretenții feminine”. Pentru că o femeie va trata oamenii din jur așa cum își dorește să fie tratată. Nu va considera niciodată că bărbatul e dator cu mai mult doar pentru că ea reprezintă sexul slab. În plus de asta, puteți sta liniștiți si din următorul punct de vedere: o femeie, în adevăratul sens al cuvântului, va arăta la fel de bine și peste ani. Va fi la fel de atrăgătoare și de stilată, de încrezătoare și de independentă. Pentru că o femeie adevărată știe că nu este frumoasă pentru a cuceri un bărbat. Respectul ei de sine este mai presus de orice alt scop.

Bărbați, alegeți să trăiți frumos lângă femei. Alegeți rațional.

Pentru că “în ziua de azi, femeile inteligente sunt singure” și vă așteaptă. Pe voi, bărbații inteligenți. Și singuri.