După ce am renunțat la fundalul meu roz și am făcut primul vlog în noul cadru, pe care l-am și prezentat ca fiind provizoriu, mi-am dat seama că, indiferent cât de provizoriu ar fi, trebuie să arate cumva. Nu îmi plăcea ideea unui perete alb în spate și atât.

Am luat, așadar, atitudine, mi-am schițat în minte cam ce și cum aș vrea, și am început să caut în stânga și-n dreapta un suport pe care să așez câte ceva, și pe care să îl pot, cumva, sprijinii de spatarul canapelei.

Dede mi-a spus, după ce nu mai știam unde să caut, să încerc la Jysk, pentru că acolo ar fi lucruri care s-ar mula pe stilul meu. Nu fusesem niciodată într-un Jysk și nici măcar nu știam că au magazin și în Ploiești. Și Boom! Am găsit minunăția asta de etajeră ovală, de alamă, de un auriu prăfuit, mat, 38x60x15, 150lei.

N-avea niciun rost să mai stau pe gânduri pentru că era fix ce căutam. Bineînteles că n-am plecat de-acolo doar cu atât, ci am mai luat un ornament de aceeași culoare, în formă de piramidă, care mi-a plăcut prea mult ca să fie lăsat în urmă.

Am mai văzut câteva corpuri micuțe de iluminat, o oglindă și alte câteva obiecte decorative, dar m-am potolit, spunându-mi că nu o să încapă pe etajeră tot ce aș vrea să cumpăr plus ce aveam deja acasă.

Ca să revin la construirea cadrului, am așezat etajera pe spătarul canapelei, așa cum voiam, sub ea am pus o față de masă de la Jumbo într-o nuanță de maro, iar pe etajeră am așezat o pereche de cercei de la Zara, un colier pe care îl am de mult, nici nu mai știu de unde, un ceas rose gold de la Pursehuit, o sticlă de parful care mi s-a părut că se potrivește în cromatică, o bombonieră supeeeerbă de la Jumbo, pe care am luat-o mai demult împreună cu alte câteva lucruri pentru a crea cadre pentru fotografiile de giveaway sau prezentări de produse. Am completat toată treaba cu două lumânări, tot de la Jumbo, una albă și una neagră, de grosimi diferite, pe care le-am așezat pe o oglindă rotundă (luată tot de la Jumbo odată cu bomboniera), și pe care am vrut să le aprind în timpul filmărilor, însă m-am răzgândit, pentru a evita eventuale accidente.

Cele două perne negru cu auriu sunt de la Jumbo și au fost 50lei amandouă.

În partea mea stângă, am acoperit boxa neagră de pe perete cu un material lucios, într-o culoare ce se încadrează în toată povestea (nu îmi plăcea cum dă boxa acolo și a trebuit să improvizez ceva), și am înfășurat în jurul celor două picioare ale veiozei din colț, luminițele din bradul de Crăciun, cu lumină caldă.

Și gataaaaa!