N-am ajuns în Bucureștiul cu magnolii în plină splendoare anul ăsta, dar la anul am book-uit deja o zi special pentru asta cu Anto. Așadar, dat fiind faptul că tot Instagramul înflorea, iar eu aveam tot feed-ul pregătit (e gata până în Octombrie, da?) și nicio fotografie “în floare”, am zis să mă folosesc de puținele cadre cu magnolii accesibile în Ploiești, așa că l-am prins pe Dede 15 minute între job și un meeting, și au ieșit fotografiile de față care au o “ajustare” la care, probabil, nu vă așteptați. Magnolia din spatele meu era cu mult sub așteptările mele și a trebuit să intervin cu Photoshop-ul și să mai adaug un copac în peisaj. Na… Ce să faci? Problema a fost că n-am găsit un png (format ce permite randarea unei fotografii fără fundal) calitativ cu un copac în floare, așadar, rezultatul, pentru mine, nu este satisfăcător deloc. Daaaar, cum Instagram scade, oricum, cu mult calitatea fotografiilor uploadate, am integrat fotografiile în feed și le-am dat drumul așa.

Nu v-am arătat niciodată un “before & after” cu edit-urile mele (sunt multe exemple faine în cadrul prezentării serviciului de “Editare foto/video & Copywriting” din josul paginii în categoria “Services” pe olrdesign.ro – v-am pus link). Așadar, înainte să încep să vă povestesc despre ținuta propriu-zisă, luați fotografia originală.

În postarea din Instagram a trebuit să “strâng” gunoaiele de pe jos în Photoshop și să “dez-rozesc” florile ca să le încadrez în cromatică, însă nu exclud ca la anu’, pătratul anual de flori, obișnuit, din feed, să fie plin de magnolii roz și flori de cireș.

Să trecem, deci, la obiectul principal al întâlnirii noastre de astăzi: piesele ce compun ținuta de față.

O să trec repede peste puloverul de la Zara din colecția trecută, pulover din tricot cu guler rotund și margini reiate. Vi l-am mai arătat în articolul dedicat lui (“Pulover din tricot cu ajururi” – click here for it). Este clar unul dintre puloverele mele preferate și, chiar dacă articolul nu mai este de actualitate în Zara shops, îl veți mai vedea, cu siguranță, în multe ținute. Uitați ce detalii are! Și mânecile…

Bun. Fusta. Fusta este, de fapt, o fustă pantalon și mi-am dorit-o instant atunci când am văzut-o prezentată în Instagram de Ilinca Prodănel (chiar, o știți? E inspirație pură în materie de ținute. Go follow her). Vă las fotografiile ei care mi-au descoperit articolul ăsta vestimentar minunat.

Treaba e că eu nu port, în general, fuste scurte. Nu sunt prea comodă cu ele. Așadar, faptul că aici avem un pantalon și nu o fustă, m-a îndrăgostit iremediabil. Am vrut să iau și puloverul, dar la câte pulovere am, și aproape toate crem…

So, fusta-pantalon este de la Zara, are, după cum vedeți, efect de piele, talie înaltă, închidere la spate cu fermoar ascuns și nodul ăla din față care o face atââât de superbă! Plus culoarea, da! Am o mică obsesie pentru ea, iar pente încă două articole din categoria “Fashion”, o să vă arăt încă un obiect vestimentar în aceeași culoare, din același material, găsit tot prin postările Ilincăi. I’m totally and irremediably in love with this color! Că se potrivește de minune în feed nici nu mai zic.

Here’s the skort, in detail.

Cizmele, care nu trebuiesc nici ele neglijate, sunt MINUNATE! Extreeeem de comode, cu un toc mic și practic, de 7.5cm și camel, că na… Au fost 169 lei și le găsiți la dEpurtat.

Bun, păi gata pe azi! See you soon!