Voi aveți pasiuni vestimentare din cauza cărora vi se umple garderoba cu un anumit tip de articol?

Am creat, se pare, o obsesie pentru lungimea asta de fustă, astfel încât am ajuns să am deja multe în dressing.

Mi se pare o lungime foarte elegantă. Nici până în pământ, dar nici scurtă cât să lase genunchii descoperiți. Lungimea ideală Chanel, că tot i-am terminat de citit povestea săptămâna trecută.

Despre trei dintre cele plisate am scris deja câte un articol (black leather, powder pink & the blue one), un altul, despre o a patra fustă midi camel se pregătește să își facă apariția pe blog odată cu fotografia aferentă din instagram, iar noua achiziție argintie de la Adriana (Blondirenne) abia așteaptă să fie integrată într-o ținută când o da căldura.

Modelul “neplisat”, din imitație de piele de culoare untului, cloche, cu capse pe toată lungimea, nu se afla pe niciun umeraș, și a fost dragoste la prima vedere când am găsit-o, întâmplător, în Stradivarius (cu 129.90lei), la finalul anului trecut, mai ales că nude-urile ocupă un loc foarte important în partea cromatică a inimii mele.

Am comandat-o online, pentru că cea din magazin, singura S, prezenta un defect de material, și am avut câteva probleme cu livrarea cu ridicare din magazin. Articolul a ajuns la mine în stare perfectă, dar după o lună de la plasarea comenzii. Problema cea mai mare nu a fost asta, ci faptul că, odată ajunsă acasă, am încercat toate combinațiile posibile pentru a putea purta fusta în mijlocul iernii, cu tocuri și, bineînțeles, ceva grosuț peste, în partea de sus a ținutei. Nu se potrivea absolut nimic. Eram gipsy style autentic atunci când puneam paltonul, haina de blană sau orice altceva peste top. Fotografiile lor de prezentare nu mă ajutau cu nimic în găsirea inspirației, ducând fusta în altă direcție față de stilul meu. Mi-am dat, astfel, seama, că va trebui să aștept până când vremea mă va lăsa să ies fără nimic deasupra. Până la acest episod nu mă gândisem la nicio combinație cu vreuna dintre fustele mele midi pe frig de iarnă, dar am ajuns la concluzia că paltonul care să o descopere puțin sau haina scurtă, cel puțin în viziunea mea, nu sunt o soluție pentru modelul acesta de fustă.

Așadar, am așteptat primele zvâcniri ale primăverii pentru a face câteva fotografii care să îmi includă noua achiziție pe care abia așteptam să o port și, după o săptămână de temperaturi acceptabile “am reușit”, eu și Kristina, să programăm ședința fix într-o zi cu grade pe negativ. Și era o cifră destul de mare după minus. Nu vreți să știți cam la ce nivel de congelare am fost amândouă în ziua respectivă și cum ne juram că, indiferent ce program ne facem, vom anula dacă frigul ne va obliga la asta. N-am răcit după patru ținute de primăvară fiecare, ceea ce a fost un plus (după atâta minus în termometre).

Revenind la ținută, botinele sunt dEpurtat și, la ultima verificare erau la reduceri pe site (le găsiți ca “Cizme Mosca” – eu le-am achiziționat cu 159lei). Tocul este de 10 și destul de stabil.

Pălăria este a Kristinei, o are de mulți ani și i-a pierdut detaliile legate de apartenență și preț după atâta timp. Oricum nu ar mai fi fost relevante.

Maleta este Zara, clasică, o găsiți constant în stoc, la 99.90 lei, fiind un articol basic -> Pulover din tricot cu guler înalt (mânecă lungă cu nastrui falși metalici și margini reiate) – găsiți articolul într-o paletă destul de largă de culori.

Locația este în Ploiești, cădirea de lângă Muzeul Ceasului, unde acum este un sediu UniCredit. Vă mai las, în încheiere, două fotografii care vor face foarte clasă textura materialului futei despre care am vorbit atât de mult articolul ăsta.

Așadar, girls, voi cu ce obsesii vestimentare vă luptați?