Sandalele de față mi-au salvat seara la cununia noastră și tare recunoscătoare le sunt. Lor și soțului meu, care a insistat, cu câteva săptămâni înainte de ceremonie, să îmi iau, totuși, ceva de încălțat de schimb. Le găsiți sub denumirea de “Sandale din vinil cu toc lat”, iar codul este 1331/810 (v-am lăsat și-un link aici) – sunt 149,90 lei și sunt din colecția actuală, deci au, încă, toate mărimile pe stoc . Mai sunt disponibile pe încă două culori, albastru și roz, dar alb-ecru, pentru mine a fost tot ce mi-am putut dori. Voiam de mult să achiziționez genul ăsta se sandale, cu baretă transparentă de vinil. Au, ca și cealaltă achiziție nouă de la Zara (sandalele tip șlapi de acum două articole – click here), au, ca să reiau, branțuri tehnice flexibile obținute din spumă compusă din latex și sunt super comode, fiind concepute astfel special pentru a obținue un confort sporit.

Geanta este de la Koton și mi-a plăcut maxim. Am găsit-o cu 99 lei. Penultima.  N-am găsit imagini cu ea online. Este o geantă albă, simplă. Nu aveam una, iar mânerele din lemn m-au fermecat total. Mna…

Topul elastic cu tul este tot Zara, dar din sezonul trecut. Mulat, confecționat din țesătură cu amestec de polimaidă, decolteu în V, fără mâneci. L-am purtat foarte mult de când l-am luat. Este unul dintre preferatele mele.

Blugii mei preferați din toată garderoba mea îi știți. Bershka. Am impresia că deja trec a treia vară. Nu știu cât mai rezistă, dar sper să găsesc unii asemănptori vara viitoare.

Accesoriile. Să nu le uit nici pe ele. Las întâi trei cadre mai jos.

Cerceii sunt coombinați: în prima și ultima gaură am două perle simple pe montură de arginnt, aceiași cercei pe care i-am avut la cununie în găurile suplimentare. În mijloc, am o parte dintr-un set de la Stradivarius care mi-a plăcut enorm. Păcat că nu sunt de cea mai bună și se oxidează. Estetic, însă, n-am niciun dubiu că au fost preferații mei vara asta. În fotografiile din floarea soarelui – din pătratul cu flori ce rupe cromatica de anul ăsta – sunt și alții din același set, așa că vă invit pe Instagram să-i vedeți.

Ceasul și brățara sunt Daniel Wellington – Iconic Link Unitone (link here) și Classic Bracelet pe roz-auriu (link here). La picior, deși detaliul ăsta nu este surprins în fotografii, am o altă brățară de la ei, Elan Unity Bracelet, tot pe roz-auriu (link here), brățară pe care am comandat-o mărimea cea mai mare și i-am adăugat câteva zale mici din aceeași nuanță pentru a o putea purta la picior. Materialul este inoxidabil pentru toate articolele DW, iar ceasul este rezistent la apă. Îmi plac tare articolele lor și știți asta. Toate ceasurile mele sunt de la ei. Vă las fotografii multe multe jos, pentru a vedea bine toate detaliile. Cu ele, închei articolul de astăzi.

Kisses!