Hey there, guys!

Să ne continuăm discuția pe care am promis s-o termin, despre al doilea articol vestimentar de aceeași culoare și același material cu fusta-pantalon din articolul “Leather skort & heels” de acum două sătpămâni (click here for it).

În aceeași comandă cu fusta-pantalon de la Zara de acum două articole, a mai fost ceva ce m-a terminat instant, și anume sarafanul cu efect de piele pe care vi-l arăt astăzi. Nu-mi vine să cred că deja nu se mai găsesc pe site (nici sarafanul nici fusta), dat fiind faptul că le-am achiziționat recent. S-au dat ca pâinea caldă. Personal cunosc trei persoane care au sarafanul ori pe coniac ori pe negru.So…

Eu, una, cu toată mărimea XS din lume, tot a trebuit să mai scurtez bretelele ca să nu pice constant de pe umeri. V-am povestit că inspirația pentru ambele articole de la Zara am găsit inspirația în Instagramul Ilincăi, așa că vă las mai jos postarea prin care am descoperit sarafanul și de unde am luat inspirația pentru ținuta de față.

Fusta tip sarafan cu efect de piele, așa cum o prezintă cei de la Zara, este plisată (un alt plus care m-a făcut să mi-o doresc instant), are decolteu în V, bretele late și ajustabile cu cataramă (sau cu modificat la croitorie dacă sunteți mici camine). Merge foarte bine purtată și cu o curea în talie.

Sub sarafan am folosit o bluză pe care o am de mult timp de la Bogas (2017 cred) și am accesorizat totul cu geanta mea metalică cu franjuri de la Zara (care îmi aduce aminte de gala Digital Divas 2019, acolo am purtat-o prima oară) și cu botinele albe dEpurtat, articole pe care vi le-am mai arătat și cu alte ocazii. Nu mai știu dacă v-am mai povestit de ajustarea pe care am făcut-o botinelor ăstora, pentru că nu îmi amintesc să le mai fi pozat dintr-un unghi în care să se vadă modificarea, ca acum. Inelul mare din spate, cheița fermoarului, practic, foarte grea fiind, deschidea fermoarul în mers, lucru care nu era prea comod. Am dus botinele la un cizmar din Ploiești și am pus în practică ideea bunicii mele. am prins o baretă din piele în spatele fermoarului, care se prinde cu scai sub cheiță după ce fermoarul este închis, ținându-l, astfel, să nu se mai ducă în jos de la greutatea inelului.

Îmi place tare ținuta asta! Tare tare!