În primul rând, am un mare “Wow!” în minte când scriu aceste rânduri, pentru că tocmai am citit articolul cu retrospectiva anului trecut (click here for it) și nu îmi vine să cred câte lucruri s-au întâmplat între timp. Îmi doresc enorm să vă insuflu măcar puțin din conștientizarea importanței educației și a investiției constante în voi, pentru că… Sunt absolut fascinată de ceea ce reușește creșterea susținută să facă din viața mea în ultimii ani, de când am îmbrățișat-o.

Bun, anul ăsta, în urma unui webinar de-ale lui Lorand, mi-am făcut o listă cu lucrurile pentru care îi sunt recunoscătoare lui 2020 și, pentru că oricum aveam în plan vlog-ul și articolul de față, am împărțit totul pe categorii și am filmat, la fel cum o să vă vorbesc și aici, în jurul listei respective.

Așadar, vă las mai jos lucrurile pentru care mă bucur că a fost 2020. Încep cu a vă spune că anul acesta a fost cel mai bun de până acum din toate punctele de vedere (atât pentru mine, cât și pentru Emilian), ceea ce mă bucură enorm și mă face să privesc cu un entuziasm enorm spre viitor, pentru că știu că lucrurile vor crește din ce în ce. Lista este pe scurt. Vă povestesc mai multe în video. Aici e doar pentru a puncta lucrurile.

 

Profesional:
▪️ Am lansat Olr. Design
▪️ Am fost parte din echipa O.M. Creativ
▪️ Am renunțat la cântatul la evenimente

Time management:
▪️ am reușit să gestionez timpul extraordinar cât am lucrat și sunt foarte mândră de asta (trezit la 7:30, mic-dejun, birou, sală, duș, pregătit mâncare & haine pentru a doua zi, curs educație financiară & citit aproximativ 30 minute – plus toate cele 5-6 mese/pe zi la locul lor, cu ore fixe)
▪️ m-am odihnit, 8 ore/noapte, chiar și atunci când mergeam la birou a doua zi.

Dezvoltare:
▪️ am descoperit sfera de educație financiară și am citit și am făcut cursuri constant 5 zile pe săptămână
▪️ am început să țin evidența tuturor veniturilor și cheltuielilor (ce nu măsori, nu poți controla)
▪️ îmi notez realizările săptămânale pentru a conștientiza că fac lucruri și nu stau pe loc
▪️ m-am scos de multe ori din zona de confort și am făcut pași spre a-mi depăși frici (mai ales cea de a vorbi cu oameni noi și a mă vinde)
▪️ am participat la prima mea discuție de afaceri împreună cu colega mea, Mirela, de la O.M. Creativ, după care, la a doua, în alt cadru, cu oameni noi, am reușit, singură, să iau un contract foarte important pentru mine
▪️ am acordat un interviu celor de la Upriserz, disponibil pentru membrii Premium ai platformei

Sfera de creare de conținut online:
▪️ mi-am cumpărat un mirrorless, înlocuind dslr-ul vechi
▪️ am pregătit tot materialul pentru Instagram, YouTube și blog pentru un an de zile
▪️ mi-a fost acceptată nominalizarea în cadrul premiilor Digital Divas 2020
▪️ am avut primele colaborări cu brand-uri pe bază de buget (cu alte cuvinte, am făcut primii mei bani din creare de conținut)

Health:
▪️ am început să fac cardio și am alergat legat 8km odată
▪️ mi-am organizat mult mai bine antrenamentele, am învățat exerciții noi, am lucrat mult mai mult partea superioară a corpului și am crescut mult greutățile la toate aparatele
▪️ am avut foarte mare grijă la alimentație, iar șase luni au fost cu zahăr doar o dată pe săptămână
▪️ am băut 2l apă pe zi timp de 3 luni (aproximativ, +/-)
▪️ am implementat o igienă dentară așa cum trebuie (am rezolvat toate micile probleme, am introdus dușul bucal, și am schimbat periuța manuală cu una electrică)

Personal life:
▪️ am reușit să ne facem concediile chiar și în pandemie
▪️ eu și Emilian ne-am logodit!

 

Do a list like this for yourself! Vă ajută mult la conștientizare.

 

Iar după tot ce am scris mai sus, închei cu ultima frază din vlogul cu retrospectiva lui 2019: “Abia aștept să trăiesc și anul ăsta la fel de intens și de productiv și să îi văd, la final, retrospectiva.“. Iar după 2020, sunt mai mult decât nerăbdătoare să călătoresc prin 2021 la fel de conștient și de prezent ca și în 2020, și să îl las să îi fure antecedentului titlul de “Cel mai bun an din toate punctele de vedere”.

Vă doresc un 2021 legendar! Investiți în voi și creșteți! O să vă fiți foarte recunoscători!