Buuuuună dimineața!

V-am povestit acum ceva articole de sandalele căutate și răscăutate pe tot internetul (here). Ei bine, acele sandale, tot cu platformă dreaptă, nu au fost singure în povestea asta, pentru că, pe același site (Reverse) mai era o pereche de sandale pe care o voiam la fel de mult și nu m-am lăsat până nu am găsit-o, într-un final, pe Zapatos. V-am pus link către ele aici, și sper să le mai găsiți on-line. Eu le-am luat cu 119lei, iar acum, când scriu articolul, sunt 49lei, oricum reduse de la 149 cât erau inițial. Stocul este epuizat momentan, dar poate revin.

Blugii sunt blugii mei preferați și v-am mai povestit despre ei prin story-uri, cum că, atunci când vine căldura, nu mai ies din ei. I-am luat de la Bershka, acum două sezoane, iar descrierea pe care le-am făcut-o în articolul “Jeans & Heels”, din Septembrie 2019, a fost: “Blugii cu efect uzat, talie înaltă ușor largă, care se strâmtează spre gleznă, sunt de la Bershka și îi gășiți la 159,90 lei. Au fost preferații mei vara asta. Au închidere în față cu fermoar ascuns sub fentă și nasture metalic. Sunt extrem de comozi.”. Tot preferații mei au rămas.

Topul este de la Zara, luat vara trecută, 39.90 lei. Dar sunt sigură că este genul de item basic pe care îl veți găsi și sezonul ăsta. V-am spus eu în articolul “Jeans & nudes” că vi-l voi arăta ulterior mai detaliat. Here we are! Este mulat, cu guler halter, confecționat dintr-o fibră ce se obține din deșeul care se recuperează din alte producții de poliamidă. Transformând acest deșeu într-o resursă nouă Zara reduce producția de materie primă virgină și consumul de apă, energie și resurse naturale. Smart, nu? Așadar, nu este doar ieftin, mega comod și foarte versatil, ci este și din material reciclabil.

Geanta v-am mai prezentat-o tot în articolul Jeans & Heals, iar cerceii sunt unii dintre preferații mei. Mi i-a adus Paty din Cluj, de la un outlet din care mi-a prezentat printr-un apel video toate cutiile pline cu cercei minunați de la Zara! Am zis și o mai repet: Clujul e raiul outlet-urilor. Nu au cum să nu profiți de ele. Cerceii de față, deși cu clips (eu preferându-i pe cei normali), sunt foarte ușori, deci comozi, și nu au fost decât 18lei.

MERGEȚI ÎN CLUJ LA OUTLET-URI!